Entrevistes de Ràdio Palafrugell Entrevistes de Ràdio Palafrugell
Iolanada Bustos, ens dona els detalls de 'Cuina Botànica' la primera activitat del Palafrugell en Viu 2019

Iolanada Bustos, ens dona els detalls de 'Cuina Botànica' la primera activitat del Palafrugell en Viu 2019

Episode description

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palafrugell organitza, de nou, per aquesta primavera i inici d'estiu una nova edició del Palafrugell en Viu. Aquest cicle de 3 activitats dedicades a conèixer més el nostre entorn s'inicia demà dissabte a les 17:30h amb un recorregut per Ermedàs de la mà de la xef del Restaurant la Calèndula, Iolanda Bustos. Iolanda Bustos, experta en la cuina botànica, basa la seva cuina en els productes de la naturalesa, en les plantes, herbes i flors del nostre entorn més immediat. Bustos, a més a més, també ha destacat a la nostra sintonia que "aquest tipus d'activitats serveixen per despertar una altra mirada de les persones cap a totes les plantes que ens han acompanyat sempre per les nostres passejades, però que no les hem tingut en compte a l'hora de menjar". Respecte a les plantes que es podran recollir demà durant l'activitat, Iolanda Bustos ha posat el focus en les borraines, el fonoll, les roselles, sàlvies, farigola, margarites, entre d'altres. Malgrat la gran varietat de flors i plantes comestibles, també cal indicar que n'hi ha que no ho són i que, fins i tot, poden arribar a ser molt tòxiques per a la salut humana. Un fet, aquest últim, del que també se'n parlarà durant la passejada.
Descarrega el pòdcast