Setmana gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de l'Institut Baix Empordà
•
Episode description
Alfons Rius, professor de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de l'Institut Baix Empordà ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per explicar les diverses activitats organitzades des de l'Institut coincidint amb la setmana de la Formació Professional.
L'acte principal tindrà lloc el proper dimecres dia 10 d'abril a les 11 hores al teatre municipal de Palafrugell a l'acte de Cuina't i Sala't on intervendràn: alumnes, professors de l'escola d'hoteleria, professionals d'empreses de Restauració de la Costa Brava, regidoria d'educació i alcalde de Palafrugell. En aquest acte al teatre seràn convidats alumnes de 4art. d'ESO dels instituts locals i donarà a conéixer les formacions de FP de: Cuina, Serveis de restauració, pastisseria i turisme què s'implanten al centre. L'acte finalitzarà amb un aactuació en directe de cocteleria d'una de les alumnes de serveis de restauració i cuina de grau mig i un vídeo clip realitzat pels alumnes d'hoteleria i turisme com a protagonistes en un dels entorns idílics de la Costa Brava.
El mateix dimecres dia 10 d'abril a les 13 hores és durà a terme a l'Institut Baix Empordà un concurs de cuina amb l'elaboració de plats d'un dels productes estrelles de l'empresa de carníques porcínes Friselva de Riudellots de la Selva on s'escollirà un plat elaborat per un dels alumnes de cuina de l'escola d'hoteleria de l'institut Baix Empordà amb un jurat de gran prestigi on decidiràn l'elecció del plat. El jurat estarà format per:
Sr. Albert Sastregener, Xef del restaurant Bo.tic de Corçà amb estrella Michelin.
Sra.Maria Caselles, Maître del restaurant Casamar de LLafranc amb estrella Michelin.
Sr.Vicenç Fajardo, President de l'associació gastronòmica de la cuina de l'Empordanet i propietari del rest. La Plaça de Madremanya.
Direcció de l'empresa Friselva patrocinadora del concurs de Riudellots de la Selva.
També intervindràn el dijous 11 d'abril la ponéncia de la marca de l'aiguardent Pisco Demonio de Andes i al mateix dia també la propietària del restaurant La Calèndula de Regencós, Sra.Iolanda Bustos farà una classe demostrativa de cuina amb flors per tot l'alumnat de cuina.
Gràcies per la vostra participació a fer possible la difusió dels actes d'aquesta setmana gastrònomica de la Formació Professional de la nostra escola d'Hoteleria i Turisme de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell.